HOĆE LI GA PUSTITI?

Direktor Australian Opena otkrio: 'Rekao sam Đokoviću da ga želim vidjeti u Australiji,ali...'

Novak Djokovic file photo
John Walton/PRESS ASSOCIATION
12.10.2022.
u 18:30

Još uvijek nema riješenja za Novaka Đokovića, traje drama oko toga hoće li sedmi tenisač svijeta moći nasupiti na jednom od najboljih svjetskih turnira.

Još se uvijek ne zna hoće li ponajbolji tenisač današnjice Novak Đoković moći nastupiti na prestižnom Australian Openu iduće godine. 

Australske vlasti su mu 'udarile' zabranu od tri godine, osim ako se okolnosti ne promjene...

Novak se tako nije mogao boriti za 10. titulu u Australiji, javio se i tamošnji teniski savez koji je istaknuo kako se neće miješati u odluke vladajućih. 

- Nećemo lobirati kod australske vlade u njegovom slučaju. Oni moraju razriješiti situaciju, a mi ćemo nakon toga slijediti upute. Razgovarao sam s Novakom i rekao mu da bih ga volio opet vidjeti u Australiji, ali da je konačna odluka na vladi. Prihvatio je to. - Craig Tiley, predsjednik teniskog saveza i direktor Australian Opena. 

 

 

Australska vlada je u lipnju ukinula zabranu ulaska u zemlju za necijepljene, ali problem za Đokovića je što zbog deportacije ima zabranu povratka na tri godine u tu zemlju.

Proslavljeni srpski tenisač poslao je zahtjev za izuzećem te očekuje odgovor, a krajnji rok za prijavu je u prosincu

>> Roger Federer objavio kraj karijere

Komentara 2

DU
Deleted user
13:23 13.10.2022.

Djokovic je u svakom slucaju Kralj tenisa,sve ostalo je povjest i prica za neka druga vremena,kad svjet nebude mrzio najbolje tenisere i ostale sportiste......

DU
Deleted user
18:40 12.10.2022.

Ako ga žele i odobre, doći će, a ako ne odobre, neće doći. Postoji i opcija koju je za jedne novine izjavio Đoković, da će ako mu odobre ići, ali da neće igrati. Gledao bi mečeve kao i obična publika, i tulumario po Melbourneu sa Srbima iseljenicima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije