NIJE ČOVJEK OD KAMENA

Dirljiv rastanak Mourinha i Materazzija

Jose Mourinho, Marco Materazzi
Foto: Screenshot YouTube
1/4
26.05.2010.
u 10:59

Iako je uporno tvrdio da mu talijanski nogomet nije u srcu, scena sa Santiago Bernabeua poslije finala Lige prvaka pokazuje da će odlazak iz Intera Joseu Mourinhu teško pasti.

Inter je u subotu postao europski prvak u Madridu i nakon kratkog slavlja na stadionu igrači su krenuli prema autobusu. Jose Mourinho nije putovao s ekipom, nego posebnim automobilom.

Mourinho je ipak pokazao da je čovjek od krvi i mesa. Naime, kamera je ulovila vrlo dirljiv detalj na parkingu Santiago Bernabeua. Jose Mourinho je ulazio u automobil i Marku Materazziju gestikulirao čujemo se. Automobil je krenuo, ali se nekoliko metara dalje i zaustavio. Special One je otvorio vrata i potrčao u zagrljaj svojem igraču.

Portugalac je Interu donio trostruku krunu ove sezone, a nije Materazzi jedini kojem će veliki Jose nedostajati u Milanu.

- Odlazi genijalan čovjek i genijalan trener - složni su Materazzi i Javier Zanetti.

Komentara 1

OB
-obrisani-
19:15 26.05.2010.

kvragu lova i seljenje miljarder morati uzeo je maurina dok je bio bez posla, dao mu vecu placu nek je imao u londonu i madridu, maurinjo mu se oduzio osvajanjem svega moguceg, nazalost ni lova ni inter nije ga mogla zaustavit da ne ode, maurino je skroman covjek i ne razbacuje se lovom, ima je daleko vise nego je moze cijeli zivot potrosit ali vrag mu neda mira i tjera ga u nove pustolovine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije