HRABRI DJEČAK

Dječak tražio pa dobio udarac: Overeem ga 'sredio'

Alistair Overeem
Foto: screenshot/youtube
1/2
04.12.2013.
u 09:26

Dječak nije bio zadovoljan prvim laganim udarcem, tražio je jači, pa je Nizozemac malo i pojačao. No, potpuno je jasno da je čak i taj udarac bio možda tek četvrtina njegove snage, ali ipak sasvim dovoljan.

Alistair Overeem tijekom svoje karijere često se znao naći u društvu ljudi koji imaju barem donekle izraženu mazohističku crtu. Sigurno ste vidjeli djevojčicu koja je tražila da je udari low kick udarcem dok mu drži fokuser ili novinarku koja je tražila da je uguši.

No, evo i snimke na kojoj jedan mladić od Reema zahtijeva da ga udari u trbuh.

Nije bio zadovoljan prvim laganim udarcem, tražio je jači, pa je Nizozemac malo i pojačao. No, potpuno je jasno da je čak i taj udarac bio možda tek četvrtina njegove snage, ali ipak sasvim dovoljan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije