PROBLEMI S ALERGIJOM

Đoković: Nastup u Madridu mi je u opasnosti

Novak Đoković
Reuters
08.05.2010.
u 10:35

Srpski tenisač Novak Đoković, inače drugi igrač na svijetu, u petak je predao četvrtfinalni meč na ATP turniru u Beogradu, kojeg je osvojio prošle godine.

Nakon što je izgubio prvi set protiv 18-godišnjeg sunarodnjaka Filipa Krajinovića odustao je od daljnjeg igranja zbog bolesti. U pitanju su problemi s alergijom.

- Još u četvrtak u meču s Fogninijem sam imao problema. No, u petak se sve pogoršalo i barem mi je drago da sam predao meč sunarodnjaku, a ne nekom drugom tenisaču - rekao je Đoković koji je pod znak pitanja doveo nastup na ATP turniru u Madridu (zemljana podloga) koji se igra od ponedjeljka. U pitanju je turnir iz serije Masters 1000.

- Problemi kakve imam zahtijevaju pauzu i fizički odmor, tako da bi se vrlo lako moglo dogoditi da preskočim Madrid. Prva mi je želja u ovoj fazi godine igranje Roland Garrosa i Wimbledona i moram sve podrediti tome.

Inače, prošle je godine Đoković u Madridu odigrao mitski polufinale protiv Rafaela Nadala. Poražen je 3-6, 7-6, 7-6, a meč je trajao četiri sata i tri minute. Najduži je to meč u povijesti koji se igrao na dva dobivena seta.

Đokovićev i Safinov odmor uz pivu   

Marat Safin, sada već bivši aktivni tenisač, nije odlaskom nestao sa scene. Čak štoviše, posvuda je, a kao i uvijek, zanimljiva je meta fotoreportera i novinara...

Podsjetimo da se Safin od tenisa oprostio krajem prošle godine na ATP turniru iz Masters serije 1000 u Parizu, a ovog tjedna boravi na ATP turniru u Beogradu, koji se održava na terenima zemljane podloge.

U posljednjem četvrtfinalnom meču u petak branitelj naslova Novak Đoković je morao predati meč zbog alergije i slabog zdravstvenog stanja, a poklon je iskoristio 18-godišnji mu sunarodnjak Filip Krajinović koji se tako plasirao u polufinale turnira.

No, u prethodnima danima Đoković nije pokazivao nikakve znakove lošijeg zdravstevnog stanja, pogotovo kada je bilo u pitanje druženje s Maratom Safinom. Rus i piva za drugog tenisača svijeta su bili idealna kombinacija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije