Propušta Kinu

Đoković zbog puknuća mišića pauzira mjesec dana

\'Novak Djokovic of Serbia falls to the ground during his ATP Rome Open tennis tournament semifinal match against Britain\'s Andy Murray (not seen) in Rome\'s Foro Italico on May 14, 2011. Djokovic be
AFP
20.09.2011.
u 13:51

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković zbog puknuća mišića na rebrima pauzirat će mjesec dana

Đoković će tako propustiti nastupe na China Openu u Pekingu, turniru iz kategorije 500, kao i na Masters 1000 turniru u Šangaju. Novak je zbog bolova u nedjelju predao susret Juanu Martinu del Potru u četvrtom meču polufinala Davisova kupa između Srbije i Argentine.

To je Đokoviću tek treći poraz u sezoni, a drugi zbog predaje.

Ključne riječi

Komentara 3

DR
drug
14:46 20.09.2011.

Igrati na ovoj razini i kad te ozljeda izbaci iz takta.... Sretno i brz oporavak

SE
serđo
13:08 21.09.2011.

čisti čisti čisti me, ti to radiš najolje... mora se šiptar pripremit za svadbu također...

PE
peugeot
00:24 23.09.2011.

Zar ga niko nije mogao sprijeciti da igra? Sta bi treneru Davis ekipe Srbije da gurne u igru povrijedjenog Djokera ? Gleda covjek svoje sebicne interese da ostane trener ? A Tipsa, Troicki, zar oni nisu mogli odgovoriti Djokera od namjere da povrijedjen igra protiv \'Delpa\' ? Troicki je totalno izvan forme ? Pa sta onda, izgubiti mec, a sacuvati Djokera. Ovako ce morati preskociti dva velika turnira. I jos nesto : gdje bjehu ljekari Davis ekipe Srbije da kazu Djokeru da odlozi reket ? Hiljadu pitanja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije