U predvečerje teniskog US Opena izaći će knjiga "Serve To Win", prehrambena ispovijest najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića. Otvoreno progovara o intoleranciji na neke osnovne namirnice kao što su pšenica i mliječni proizvodi te svojoj dijeti.
Nakon ustajanja Đoković najprije popije veliku čašu vode sobne temperature, a toplu vodu pije cijeli dan. Potom uzima dvije žlice meda od cvijeta manuke, stabla koje raste na Novom Zelandu i koje ima antibakterijsko djelovanje. Uzima i "protresenac" (shake) od koncentrata proteina graška, a tijekom dana jede i maslac od indijskog oraščića i puno avokada.
Za bolji san uzima melatonin, hormon zadovoljstva i opuštenosti, jako važan onima koji često mijenjaju vremenske zone, a pije i čaj od sladića, koji još zovu i Gospinim zeljem i koji sadrži prirodne steroide. Za promjenu prehrambenih navika Đoković je zahvalan Igoru Četojeviću, srpskom liječniku s holističkim pristupom koji živi na Cipru.