PAROVI AUS. OPENA

Dodig i Melo ispali, Tomljanović bolja od Martić

'08.02.2013., Dom sportova, Zagreb - ATP teniski turnir PBZ Zagreb Indoors 2013. Ivan Dodig CRO vs Mikhail Youzhny RUS.   Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
Foto: 'Daniel Kasap/PIXSELL'
20.01.2014.
u 11:07

Bolji od Dodiga i Mela bio je poljsko-švedski par Lukasz Kubot i Robert Lindstedt sa 7:5, 4:6 i 4:6.

Ivan Dodig završio je nastup na Australian Openu. Naš je tenisač u paru s Brazilcem Marcelom Melom poražen u trećem kolu parova.

Bolji od Dodiga i Mela bio je poljsko-švedski par Lukasz Kubot i Robert Lindstedt sa 7:5, 4:6 i 4:6.

No, zato je uspješna bila Ajla Tomljanović koja se u ranije odigranom meču s Australkom Jarmilom Gajdošovom probila u četvrtfinale turnira. Tomljanović i Gajdošova svladala su hrvatsku igračicu Petru Martić i Mađaricu Timeu Baboš. Bilo je 6:2 i 7:5. Sljedeće protivnice su im Čehinja Kveta Peschke i Slovenka Katarina Srebotnik.

>> Pogledajte kako je frustrirani Fognini gađao Đokovića reketom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije