ISPADANJE IZ KUPA

Događa se i najboljima! Modrić odigrao lošu utakmicu: "Izgledao je uznemireno"

Reuters
04.02.2022.
u 09:12

Luka je odigrao svih 90 minuta, ali nije se nametnuo, kao ni ostatak veznog reda Reala.

Athletic Bilbao na svom je terenu pobijedio Real Madrid 1:0 pogotkom Alexa Berenguera i prošao u polufinale Kupa kralja, no ono što se ističe u tom porazu kraljeva jest loša igra Luke Modrića.

– To je bila jedna od onih rijetkih utakmica u kojoj je čak i smireni i staloženi Modrić izgledao pomalo uznemireno dok je Athletic gušio vezni red – piše Marca.

Trener Reala Carlo Ancelotti nije zabrinut, iako ga ne raduje poraz.

– Ovo nije najgora utakmica u sezoni. Bilo je izjednačeno do kraja. Iznenadio sam se kako je završila utakmica na kraju. Povrijeđeni smo, jer želimo sve pobijediti. Mislim da to neće imati posljedica, samo se nadam da će nas ojačati.

Luka je odigrao svih 90 minuta, ali nije se nametnuo, kao ni ostatak veznog reda Reala.

Komentara 6

Avatar xilandar
xilandar
09:44 04.02.2022.

Mozda mu doso racun za porez...

TE
Teig1
09:44 04.02.2022.

Pozitivan od vakcine?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije