JAVIO SE NA FACEBOOKU

Dogradonačelnik Splita poručio igračima Hajduka da su kreteni. Pokušao se ispričati pa se osramotio

Split: Stožer stranke Centar pred rezultate drugog kruga izbora za gradonačelnika
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/7
30.10.2022.
u 20:04

- Koji ste vi kreteni, ovako izgubiti bodove - napisao je Antonio Kuzmanić u komentaru na službenom Hajdukovom Facebooku

Splitski dogradonačelnik Antonio Kuzmanić napisao je uvredljivu poruku momčadi Hajduka nakon remija s Lokomotivom (2:2).

- Koji ste vi kreteni, ovako izgubiti bodove - napisao je u komentaru na službenom Hajdukovom Facebooku, prenosi Dalmatinski portal.

Kuzmanić se nakon toga ispričao na Facebooku. Zanimljivo i da dogradonačelnik Splita ne zna da je riječ "kreten" imenica, a ne pridjev.

- Nazvati nekoga neprimjerenim pridjevom nije u redu i ispričavam se. Ali jednostavno previše volim ovaj klub da me ovakve utakmice ne bi izbacile iz takta, a emocije su *zeznuta* stvar - napisao je.

Podsjećamo, Hajduk je protiv Lokomotive do 88. minute vodio 2:0, ali na kraju je osvojio samo bod.

Foto: Croatel/Maxsport

Hajduk je poveo 2:0 golovima Emira Sahitija (61) i Jana Mlakara (66), da bi Lokomotiva u samoj završnici uspela poravnati preko Ibrahima Aliyua (88) i Indrita Tucija (90+6).

Da je Hajduk danas pobijedio došao bi na dva boda iza vodećeg Dinama. Splićani ovako imaju četiri boda manje od plavih koji uz to imaju utakmicu manje.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
21:23 30.10.2022.

Hajduk će nakon prezimljavanja u HNL-u, sa prvim pupoljcima visibaba u proljeće doživjeti raspad sistema.

BE
Berri
20:31 30.10.2022.

Sve ide predvidivim putem. Navijači im prijete batinama, dogradonačelnik ih vrijeđa, struka iz Zmijevaca filozofira, gospar na funkciji predsjednika Lukša rezervirao hotele u Dohi na račun Hajduka, Dambrauskas isto putuje u Katar, Nikola Kalinić na korak do mirovine, Lovre Kalinić će prvu utakmicu nakon operacije odigrati 3.6.2023. protiv Šibenika...

Avatar joshan
joshan
21:26 30.10.2022.

kako mu se nije omaklo,da torcidu nazove kretenima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije