NIJE TREBAO IGRATI

Đoković bez borbe u polufinalu Wimbledona, protivnik nije ni izašao na teren

GBR, ATP Tour, Wimbledon
Foto: EXPA/ Pressesports/ Pierre Lahalle
1/3
10.07.2024.
u 13:47

Đoković će u polufinalu u petak igrati protiv boljeg iz ogleda Amerikanca Taylora Fritza i Talijana Lorenza Musettija

Sedmerostruki pobjednik Wimbledona, srpski tenisač Novak Đoković plasirao se u polufinale ovogodišnjeg izdanja najvećeg svjetskog turnira bez borbe nakon što mu je Australac Alex De Minaur predao četvrtfinalni susret zbog ozljede kuka. De Minaur je zadobio ozljedu tijekom dvoboja 4. kola u 6-2, 6-4, 4-6, 6-3 pobjedi protiv Francuza Arthura Filsa.

Za 25-godišnjeg De Minaura četvrtfinale je najbolji rezultat na "grand slam" turnirima u karijeri, dosada je među najboljih osam stizao još na US Openu 2020. i u Roland Garrosu ranije ove godine.

Đoković će u polufinalu u petak igrati protiv boljeg iz ogleda Amerikanca Taylora Fritza i Talijana Lorenza Musettija.

GBR, ATP Tour, Wimbledon
1/3

Komentara 5

VA
Varosanin
14:43 10.07.2024.

Ma nije on ozljeden. Jednostavno je znao da ce izgubiti protiv goata i treba mu vise odmora. Nole rutinski do osmu titulu!

Avatar Ričard
Ričard
20:17 10.07.2024.

Od kada sa kauča pobjedjuje ga još više vole.Krfska taktika. Veliki sportaś, a još veći Tschetnik

JA
JapaRuda
15:17 10.07.2024.

Kakva neplemenita turska faca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije