SRBIN PRIZNAO

Đoković otvorio dušu: On je bio moj ubojica i najveći neprijatelj na Olimpijskim igrama

Tennis - Men's Singles Gold Medal Match
VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
24.08.2024.
u 21:46

Dok su igrali trening meč, novinarka je pitala Đokovića je li osvajanje zlata na Olimpijskim igrama u Parizu njegovo najveće postignuće.

Ponajbolji tenisač svih vremena Novak Đoković se priprema za US Open, a prije važnog turnira imao je trening meč s poznatim Argenticem Juanom Martinom Del Portom. Slavni tenisači bili su ozvučeni i obojica su otkrili neke stvari iz svoje karijere koje do sada nisu bile poznate. 

Dok su igrali trening meč, novinarka je pitala Đokovića je li osvajanje zlata na Olimpijskim igrama u Parizu njegovo najveće postignuće. 

- Moj najveći uspjeh ikada je to što sam pobijedio Juana Martina Del Porta u finalu US Opena 2018. godine - otkrio je Novak Đoković.

VEZANI ČLANCI:

 Zatim se ubacio Del Porto koji je poručio: 

- Moj najveći uspjeh je bio što sam te pobijedio u Riju - rekao je Argentinac. 

Potom je duhoviti Đoković rekao: 

- I u Londonu! Delpo je moj neprijatelj na Olimpijskim igrama. On je bio moj ubojica.

Na kraju, argentinski tenisač je priznao jednu stvar koja je dojmila mnoge. 

- Rasplakao me prije nekoliko dana, kad je pobijedio i uzeo zlatnu medalju. To je prvi teniski meč zbog kojeg sam plakao - kazao je Del Porto. 

Komentara 3

AR
arsphenamine
06:20 25.08.2024.

Čovjek se preziva del Potro, a ne Del Porto.

DA
darwil
07:03 25.08.2024.

Najveći sportaš ikada pjevuši neku pjesmicu a najveći primitivci u Hr isto pjevuše neke pjsmurke.Ja dajem prednost sportu a ne pjesmica.Dakle sport i primitivci 1:0

Avatar CUBE
CUBE
11:50 25.08.2024.

O Bori Čorbi ni reči a vojvoda? Srce će Ljubljani, dušu Srbiji, noge Hrvatskoj, ruke Makedoniji, svakoj republici po jedan organ pa ti reci da nije pravi Jugoslaven ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije