"PRIČAJ, JE*OTE!"

Đoković usred meča izgubio živce pa krenuo psovati, Ivanišević urnebesno reagirao

Foto: Reuters
1/5
21.02.2022.
u 22:42

- Vjetar mi je stvarao velike probleme kod servisa i morao sam nekako izbaciti frustraciju - rekao je Đoković poslije meča.

Novak Đoković u prvom je meču ove godine pobijedio Talijana Lorenza Musettija 6:3, 6:3 i plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Dubaiju, no najviše pažnje ipak je izazvala njegova nekontrolirana reakcija u drugom setu.

Igrao se njegov šesti gem kad je Novak branio nekoliko uzastopnih break prilika, što ga je naživciralo i u jednom trenutku čak je opsovao u smjeru "boksa" svog tima, gdje je sjedio i Goran Ivanišević.

- Pričaj, jeb*te, pričaj - viknuo je Đoković, legendarni hrvatski tenisač na to se samo nasmijao.

Foto: Sportklub/Screenshot

Tamo je, uz ostatak stručnog tima, sjedila i njegova supruga Jelena. No svi su navikli na situacije u kojima Novak zapravo priča sam sa sobom, viče na sebe i tako si kreira potrebnu ravnotežu. Iako, ovaj put je ipak bio nešto konkretniji i manje usmjeren na sebe. Također, nije htio komentirati je li to uputio nekom konkretnom. Samo se osvrnuo na uvjete tijekom igre.

- Vjetar mi je stvarao velike probleme kod servisa i morao sam nekako izbaciti frustraciju - rekao je Đoković poslije meča.

Inače, vjetar je stvarao probleme i Marinu Čiliću, kojem je smetao sučev suncobran i zbog toga je ušao u verbalni sukob, što možete vidjeti OVDJE.

Što se pak Đokovića i Dubaija tiče, suparnik u drugom kolu bit će mu bolji iz ogleda Rusa Karena Hačanova i Australca Alexa de Minaura.

Komentara 8

Avatar brons
brons
23:11 21.02.2022.

Antipatičan primitivan priprost do bola

DL
Dvanaest__legija
07:48 22.02.2022.

Novak, razbij ih sve!

NA
nabaterije
00:02 22.02.2022.

Odvratan lik,primitivan,laze........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije