ATP Srpska Open

Đokovića pitali je li probao banjalučke ćevape, on sve nasmijao odgovorom

Banja Luka: Novak Đoković odradio prvi trening na Srpska Openu
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
1/3
18.04.2023.
u 10:45

U drugom kolu čeka ga 18-godišnji Francuz Luc van Assche, inače 87. igračem svijeta

Srpski tenisač Novak Đoković trenutačno nastupa na ATP-u Srpska Open, turniru iz serije 250. U Banja Luku je došao nakon što je ispao u Monte Carlu. U drugom kolu čeka ga 18-godišnji Francuz Luc van Assche, inače 87. igračem svijeta.

Na turniru u Banja Luci okupila su se jaka teniska imena poput Andreja Rubljova, Gaela Monfilsa, Borne Ćorića i Stana Wawrinke.

A dok je Đoković čekao svoj susret, poznati tenisač je medijima odgovarao na razna pitanja i po običaju uspio je sve nasmijati.

- Jesam li probao banjalučke ćevape? Možda u prošlom životu u kojem sam jeo meso - kazao je Đoković pa nastavio:

- Kada je hrana u pitanju, jako sam zadovoljan. Svi su ljubazni i nastoje ostaviti najbolji dojam na goste. Svi su gostoljubivi, a ja se ne osjećam kao gost u Banjoj Luci.

Dodajmo da je Novak izbacio meso iz prehrane prije sedam godina, no to ga ne sprječava u tome da i dalje osvaja turnire i ispisuje povijest. Energije ima na pretek. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije