POVRATAK U MAKSIMIR

Dolazak vatrenog u Dinamo je vrlo izvjestan. Želi se odreći dijela plaće kako bi olakšao posao

Osijek: Susret Hrvatske i Turske u kvalifikacijama za EURO 2024.
Davor Javorovic/PIXSELL
05.01.2024.
u 12:53

Osim njega, po Maksimiru se spominje i ime Josipa Brekala (25). On je ove sezone za Fiorentinu upisao 15 nastupa i jedan pogodak, a cilj mu je vratiti se u Dinamo

Nakon što je Ivan Leko napustio klupu Hajduka, nije dugo čekao na novi angažman. Početak nove godine dočekuje na novom radnome mjestu, kao trener belgijskog prvoligaša Standarda iz Liegea, s kojim je potpisao ugovor na dvije i pol sezone. Novu sredinu mogao bi uskoro dobiti i hrvatski reprezentativac i rezervni napadač portugalske Benfice Petar Musa. Za 25-godišnjaka su interes pokazali klubovi iz talijanske Serie A. Kako piše talijanski novinar Nicolo Schira, najviše je zagrizla Bologna. Riječ je o klubu koji ove sezone sjajno igra u najjačem rangu tamošnjeg nogometa.

GALERIJA Sin bivšeg vatrenog stiže na Maksimir

Osijek: Susret Hrvatske i Turske u kvalifikacijama za EURO 2024.
1/4

I u HNL-u su trenutačno, uz pripreme, prioritet transferi. Dinamo traži pojačanja, a po posljednjim informacijama, u Maksimir dolazi Moreno Živković (19). Dinamo i Lokomotiva navodno su riješili posljednje detalje oko prelaska pa će se Živković nastaviti dokazivati u momčadi Sergeja Jakirovića. Inače, Moreno je sin bivšeg hrvatskog reprezentativca Borisa Živkovića, a igrom je sve oduševio u Lokomotivi, za koju je skupio 11 nastupa.

Osim njega, po Maksimiru se spominje i ime Josipa Brekala (25). On je ove sezone za Fiorentinu upisao 15 nastupa i jedan pogodak, a cilj mu je vratiti se u Dinamo. Navodno se spreman zbog toga odreći i dijela plaće kako bi zagrebačkom klubu olakšao posao. Inače, za Dinamo je upisao 11 nastupa i jedan gol prije nego što je 2016. otišao u Wolfsburg. Opciju je sada imao i s Bolognom, ali ona nije pristala na razmjenu Brekalo – Karlsson pa je dolazak u Dinamo vrlo izvjestan.

VEZANI ČLANCI:

Kada je Hajduk u pitanju, sve su oči uprte u mladog Luku Vuškovića, koji je sa splitskim klubom startao u pripremama za drugi dio sezone. Talentirani 16-godišnji stoper koji je u rekordnom transferu u rujnu potpisao za Tottenham čeka da ga londonski klub nekamo pošalje na posudbu. No još se traži klub u kojemu bi se mogao razvijati za Spurse. Tijekom prvenstvene stanke Vušković je boravio u Londonu s djevojkom, ali vratio se u Split. Šuška se i da bi mogao na posudbu u Nizozemsku ili Belgiju. Dok se to ne riješi, trenira s Hajdukom. 

Ključne riječi

Komentara 1

MA
maltene
13:47 05.01.2024.

Vušković će kao svi talenti u Belgiju, Nizozemsku, ili tako nešta i nikada od njega igrača. Primjera koliko hoćeš. Uzmi pare i bjež, j..o nogomet i karijeru. Kao dinamovcu ne daj bože brekala jer nam onda treba još jena lopta za ove koji su na pripremama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije