NE IDE U POLJSKU

Dečko koji obećava baš ostao bez sreće

Domagoj Pavlović
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
06.01.2016.
u 08:15

Tri neugodne ozljede zaustavile su silno nadarenog Domagoja Pavlovića

Za Domagoja Pavlovića ovo je trebala biti sezona iz snova. U PPD Zagrebu postao je igrač odluke, hit Lige prvaka, čovjek od povjerenja Veselina Vujovića. Malo je tko očekivao od igrača koji je prošle sezone operirao rame da će ove igrati „na glavu“. On je bio igrač koji je radio višak u napadu, igrač koji je fintom „izuvao“ suparničke obrambene igrače. Imao je i strašan šut.

Dobro je to na svojoj koži osjetio jedan veliki Mathias Andersson, vratar Flensburga. Postigao je Domagoj na toj utakmici devet pogodaka. A onda su krenuli pehovi – prvo problemi sa srcem, a sada s leđima.

Liječnički tim na čelu s dr. Krešimirom Rotimom utvrdio je da je kod Pavlovića riječ o diskopatiji lumbalnog dijela kralježnice. Ozljeda zahtijeva daljnje terapije te on, nažalost, neće konkurirati za odlazak u Poljsku. Problem se pojavio nakon jednog treninga s „medicinkama“. Dečki su radili vježbe podizanja i spuštanja „lopte“ koja teži dva kilograma. Po povratku u hotel Domagoja su ukočila leđa. Dva dana nije trenirao dok nije otišao na slikanje. Eto, taman kada je bio u prilici s reprezentacijom Hrvatske otići na svoje prvo veliko natjecanje dogodio mu se neočekivan peh. Sreća pa neće biti potrebna operacija, već samo terapija tako da će Domagoj biti spreman za 10. veljače kada PPD Zagreb u Areni igra protiv PSG-a u Ligi prvaka.

Kada smo posljednji put razgovarali nakon problema sa srcem, rekao je:

– Čovječe, uplašio sam se za život kada mi je pozlilo i kada mi je srce počelo ubrzano kucati. Istina, pomislio sam u jednom trenutku da mi nema spasa. Sreća, radilo se samo o premoru. Nadam se da mi se do kraja godine neće više ništa loše dogoditi – rekao je tada Domagoj.

Dečko koji obećava ove sezone nema sreće, sudbina je htjela da još malo pričeka s debijem u dresu reprezentacije na velikoj sceni. Možda mu se sve ove nevolje vrate odlaskom na Olimpijske igre u Rio. Reprezentacija je ostala bez dobrog igrača i dobre osobe, uvijek nasmijanog Domagoja koji bi svojom igrom sigurno bio hit i na Europskom prvenstvu u Poljskoj. Osim Domagoja s liste putnika otpao je i Marijo Vuglač.

On je na posljednjem treningu osjetio snažne bolove u već operiranom ramenu šuterske ruke i čekaju ga stanka i oporavak, zbog čega je Šime Ivić već danas ponovno stigao u Ivanić-Grad.

Još kada se svemu ovome doda da po posebnom programu treniraju Duvnjak, Mamić, Karačić, Kopljar...

>>Pavlović i Vuglač zbog ozljeda otpali, reprezentaciji se oriključio Ivić

Komentara 1

RU
RUKOMET333
21:03 06.01.2016.

Zasto se niko ziv ne pita zasto imamo toliko ozlijedjenih. Da igra se Rukomet cesto u vise natjecanja. Ali jedan PPD Zagrem ne igra toliko utakmica kao neki vrhunski Evropski klub. Nesto fali!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije