Domagoj Vida:

Nisam zadovoljan svojom igrom na lijevom boku

Hrvatska - Mađarska
Foto: Igro Kralj/PIXSELL
1/5
27.03.2016.
u 17:02

'Mađari su bili jako čvrsti, kao da se radilo o utakmici za bodove, mi pazili i da se nitko ne ozlijedi. Ma Hrvatska jednostavno mora pobjeđivati ovakve utakmice' kaže Vida...

Domagoj Vida posljednja je tri dana bio vrlo važan član obrambene linije kockastih. Branič kijevskog Dinama prvo je u Osijeku u 3-5-2 sustavu igre djelovao kao lijevi stoper, kasnije se na tom dvoboju, ali i protiv Mađarske predstavio kao lijevi bek. I na toj je poziciji danas ipak korak ispred Šime Vrsaljka. Barem u vizijama hrvatskog izbornika...

"Složio bih se sa suigračima da smo prvo poluvrijeme odigrali jako dobro, dok je drugo ipak pripalo Mađarima. Malo smo se izgubili, ne znam zašto i to ćemo sigurno morati izanalizirati" kaže Domagoj Vida za Goal, pa dodaje:

"Remi je ipak bio najrealniji rezultat. Ništa, sada idemo u svoje klubove i nastaviti pripremu za Europsko prvenstvo. S reprezentacijom više nemamo puno vremena, pa kroz klubove svi moramo podići tjelesnu spremnu kako bi što spremniji dočekali Euro. Kasnije neće biti vremena za takve stvari. Ne brinite, imamo dovoljno vremena i bit ćemo pravi u Francuskoj."

Koliko ste vi zadovoljni svojom predstavom na lijevom beku?

"Iskreno, nisam i ne mogu biti zadovoljan. To može i mora izgledati puno bolje, i ja sam se uklopio u to slabo drugo poluvrijeme. Nismo bili pravi niti kompaktni, previše smo ih pustili da igraju. U prvom dijelu smo ih dobro zatvarali, pritiskali visoko, kasnije se povukli. Nisam zadovoljan svojom igrom, ali izbornik odlučuje o svemu. Ako će me i dalje koristiti na toj lijevoj strani moram biti puno bolji - kaže Vida.

Cijeli razgovor pročitajte na portalu Goal.com.

>>Realovci se čude Čačiću: Modrić nije dobio predah, a El Clasico je pred vratima

Komentara 7

GD
Gospon Drug
18:19 27.03.2016.

Bravo vida

HA
hajduk1966
20:00 27.03.2016.

Nismo ni mi,ali si posten

RS
RS4
09:20 28.03.2016.

Corluka je za moj pojam kiks za Repku ,jako spor neokretan i skokovima svaki drugi duel gubi ,ijako bi to trebala biti njegova jaca strana ,sto se tice Srne i njemu se dobro priblizio kraj karijere dosta je usporijo sasa sprintevima na kontri tako da i tu treba nesto uciniti .mislim da su to dvije slabe tocke a ostalo se da popraviti sa mladim igracima!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije