NEMA DIAARE

Domenech objavio konačan popis za SP

Francuska
AFP
25.05.2010.
u 12:04

Do prvog dana u lipnju svi izbornici nogometnih reprezentacija, koje su izborili nastup na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici (od 11. lipnja do 11. srpnja), moraju objaviti popis od 23 igrača svojih momčadi.

Neki od njih obavljaju to i znatno ranije, kao što je učinio Raymond Domenech, izbornik Francuske, koji će sa svojom reprezentacijom na jugu Afrike braniti srebro i igranje finala od prije četiri godine u Njemačkoj, kada ih je u završnoj utakmici nadjačala Italija (boljim izvođenjem jedanaestearaca).

Trenutačno se Domenech s igračima nalazi na visinskim pripremama u Tignesu, a pred sobom ima točno 23 igrača. Francuskim novinarima je dometnuo "tih 23 igrača će predstavljati Francusku na Svjetskom prvenstvu".

Jedina je dvojba bila hoće li se u momčadi naći Lassana Diaara, koji je zbog visinske bolesti propustio dolazak u Tignes. Taj podatak je očito olakšao posao Domenechu koji je baš njega, kao posljednjeg, maknuo s popisa za Jug Afrike.  

Francuska za SP:

vratari: Hugo Lloris (Lyon), Steve Mandanda (Marseille), Cedric Carrasso (Bordeaux).

braniči: Anthony Reveillere (Lyon), Bacary Sagna (Arsenal), William Gallas (Arsenal), Gaël Clichy (Arsenal), Eric Abidal (Barcelona), Sebastien Squillaci (Sevilla), Patrice Evra (Manchester United), Marc Planus (Bordeaux).

veznjaci: Jeremy Toulalan (Lyon), Alou Diarra (Bordeaux), Florent Malouda (Chelsea), Franck Ribery (Bayern), Yoann Gourcuff (Bordeaux), Abou Diaby (Arsenal).

napadači: Thierry Henry (Barcelona), Nicolas Anelka (Chelsea), Djibril Cisse (Panathinaikos), Sidney Govou (Lyon), Andre-Pierre Gignac (Toulouse), Mathieu Valbuena (Marseille).

Komentara 3

DO
downunder
12:17 25.05.2010.

...\"tih 23 igrača će predstavljati Francusku na Svjetskom prvenstvu\"... Ta 23 igača prestavljat će reprezentaciju Afrike

MA
maxxxx
12:56 25.05.2010.

poslije Maradone najgori izbornik na WC

EU
EUPatriot
13:11 25.05.2010.

Domenech objavio konačan popis za SP a Slaven Bilić još uvijek čeka hoče li se odazvati Robi Prosinečki, Zvone Boban i Davor Šuker...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije