DALIĆEV POZIV

Donio Dinamu Ligu prvaka pa dobio priznanje: Pjaca se vratio u hrvatsku reprezentaciju

Baku: Marko Pjaca doveo Dinamo u vodstvo 0:1 protiv Qarabaga
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
30.08.2024.
u 12:44

Pjaca se ove godine vratio u HNL nakon osam godina. Prvo je polusezonu odradio u Rijeci, a ovog ljeta se vratio u Dinamo iz kojeg je i otišao u inozemstvo

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić aktivirao je pretpoziv Marku Pjaci nakon odličnih predstava koje novi-stari igrač Dinama pruža na početku sezone. Pjaca je u Ligi prvaka Qarabagu zabio dva gola.

Pjaca se ove godine vratio u HNL nakon osam godina. Prvo je polusezonu odradio u Rijeci, a ovog ljeta se vratio u Dinamo iz kojeg je i otišao u inozemstvo. 2016. je potpisao za Juventus uz 32 milijuna eura odštete što je i danas rekord lige. U Juventusu je ipak bio u drugom planu te završavao na nekoliko posudbi.

Iako je imao kvalitetu za velike domete u karijeri, Marko je jedan od najvećih pehista u povijesti sporta jer je tijekom karijere doživio nekoliko teških ozljeda koje su ga dugo držale van terena. Na sreću, vratio se i sada pokazuje klasu kao iz najboljih dana, a i u reprezentaciji će imati novu priliku za dokazivanje. Za reprezentaciju je ubilježio 26 nastupa i zabio jedan gol. Dakako, navijači su prezadovoljni:

"Zaslužio je."

"Trebao je dobiti odmah poziv, kakav crni pretpoziv. Da sam na Markovom mjestu, ne znam baš da li bih prihvatio poziv...."

"Pjaca mora igrati nek Perišića stavi na pretpoziv"

"Pjaca u prvih 11"

Komentara 2

OS
osijek68
18:37 30.08.2024.

Vau mozda ga Dalic i isproba na dvije minute u Ligi Nacija. To ce biti puno vise nego sto je igrao na EP. Ipak Pjaca ima dribling, prodornost i sut s krilne pozicije, a takvi se Dalicu ne uklapaju u viziju i taktiku. On vise voli one sporije sto dodju do centra pa vrate golmanu. Vidjet cemo sto ce biti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije