IŠČEKIVANJE U DINAMU

Doznajemo što će biti s Petkovićem! Jedna je opcija sada najizglednija

Rijeka i Dinamo sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
15.07.2024.
u 22:16

Dinamo uvijek brine zbog izlazne klauzule koja stoji u Petkovićevom ugovoru, a prema kojoj ga može otkupiti klub koji za njega ponudi 2,5 milijuna eura. Danas je bio konačan rasplet i te maksimirske drame

Dinamov napadač Bruno Petković zacementirao je svoju poziciju u povijesti hrvatskog nogometa. Uz brojne velike trenutke tijekom svoje karijere, uvijek je bio jedna od ključnih karika u igri plavih i činio Dinamo gotovo nepremostivom preprekom ligaškim rivalima. Vidjelo se to i prošle sezone, kada su nakon ispadanja iz Konferencijske lige i Petkovića u punoj spremi nanizali pobjede i srušili Rijeku i Hajduk na putu do još jednog naslova prvaka.

Međutim, Dinamo uvijek brine zbog izlazne klauzule koja stoji u Petkovićevom ugovoru, a prema kojoj ga može otkupiti klub koji za njega ponudi 2,5 milijuna eura. Dakako, to plavima nikako ne ide na ruku pošto će htjeti jednog od svojih najboljih igrača prodati za što je više moguće. Prema saznanjima Večernjeg lista, na Maksimir nije stigla ponuda za Brunu Petkovića, a kako je danas posljednji dan kada je klauzula važeća, Dinamo će od sutra moći postići puno bolju cijenu u slučaju eventualnog transfera.

GALERIJA Supruga Brune Petkovića pokazala kako izgleda njeno ljeto iz snova: Objavila fotku sinčića

Rijeka i Dinamo sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
1/12

Prema Transfermarktu, njegova trenutna tržišna vrijednost iznosi oko 5 milijuna eura. Trenutno se nalazi na pripremama u Austriji, a prema svemu sudeći tamo će i ostati. Dakako, pitanje je koliko bi klubova moglo ponuditi Petkoviću ono što mu nudi Dinamo. U Zagrebu ima gotovo legendaran status, a to pokazuju i njegovi zahtjevi za dvostruko većom plaćom u slučaju potpisa za novi klub.

Dakle, to bi iznosilo oko dva milijuna eura neto, što pojedini klubovi koji su se spominjali kao zainteresirane stranke u transferu Petkovića, ne mogu ili ne žele platiti. Petković je do sada za Dinamo upisao 253 nastupa uz 82 gola i 57 asistencija. U karijeri je igrao za brojne klubove među kojima se ističu Trapani, Bologna, Catania, i Hellas Verona. Za vatrene je upisao 40 nastupa uz 11 golova.

Komentara 7

Avatar Podanak
Podanak
22:46 15.07.2024.

Ne možeš ga prodati za 2,5 milijuna pa podigneš cijenu na 5 milijuna? I sada, kad "košta dvostruko" natsat će pomama? Svašta ćemo još pročitati!

Avatar Rimtutituki
Rimtutituki
08:58 17.07.2024.

Premalo trči da bi igdje 'vani' igrao, previše vrijedi Dinamu da bi ga prodali!

18
188
08:18 16.07.2024.

Pa ne zanima nas nogač. Pišite o drugim sportovima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije