DALIĆ OBJAVLJUJE POPIS

Doznali smo što će biti s Ivanom Rakitićem i hoće li igrati za Hrvatsku!

Dalić Rakitić
Foto: DPA/Pixsell
1/5
23.09.2019.
u 10:32

Najvažnije pitanje uoči Dalićeve objave bilo je hoće li Ivan Rakitić biti na popisu nakon što je propustio utakmice sa Slovačkom i Azerbajdžanom.

Zlatko Dalić danas će objaviti popis reprezentativaca za nadolazeće kvalifikacijske utakmice s Mađarskom (10. listopada) i Walesom (13. listopada), u kojima se očekuje potvrda plasmana na Europsko prvenstvo.

Najvažnije pitanje uoči Dalićeve objave bilo je hoće li Ivan Rakitić biti na popisu nakon što je propustio utakmice sa Slovačkom i Azerbajdžanom, a Raketi to nije bio prvi put da preskače okupljanje kockastih. Nije se pojavio ni u lipnju.

Izbornik je uoči Slovačke i Azerbajdžana objasnio da Rakitić nije spreman igrati zbog situacije u Barceloni i zbog toga što ne zna hoće li napustiti klub.

– Nemam uopće potrebu i vremena razmišljati o Ivanu Rakitiću, mi se sad moramo fokusirati na one koji su tu, niti imam neku bojazan što ćemo bez njega – rekao je tada Dalić.

No, neslužbeno doznajemo da će Ivan Rakitić sada biti na Dalićevu popisu koji će izbornik objaviti između 12 i 13 sati. Dakle – Raketa se vraća među vatrene!

Ključne riječi

Komentara 15

ER
EroK
11:15 23.09.2019.

Nekom smeta Raketa i uspjesi Vatrenih?

Avatar Croatino
Croatino
11:45 23.09.2019.

Zbog njegovih penala smo uspjeli do finala. Covjek ima sto nam cesto fali, zivce i mudrost.

US
USA
11:05 23.09.2019.

Pa stvarno niste normalni. Svaki dan neki tekst o Rakiticu. Mislim da se povraca i njemu samom od te reciklaze i nategnutih teza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije