31 kilometar

Dr. Ivo Belan u Crnoj Gori istrčao svoju "Trku mira"

Ivo Belan
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
21.11.2014.
u 13:57

Utrka se održala upravo na dan općine Tivat i ušla je u službeni program proslave tog dana. U Tivtu, na rivi, Belanu je priređen veličanstven doček

Naš poznati maratonac dr. Ivo Belan, koji živi u Zagrebu, danas je uspješno istrčao svoju trku, koju je nazvao "Trka mira". Staza je bila duga 31 kilometar, a startao je na hrvatsko- crnogorskoj granici (Debeli brijeg), a cilj je bio u njegovom rodnom gradu Tivtu, u Crnoj Gori.

Utrka se održala upravo na dan općine Tivat i ušla je u službeni program proslave tog dana. U Tivtu, na rivi, Belanu je priređen veličanstven doček. Premijer Crne Gore Milo Đukanović dao je punu podršku toj sportskoj manifestaciji.

Inače, dr. Ivo Belan je veliki ljubitelj rekreativnog trčanja. Već je bio sudionik niza svjetski poznatih maratona. Za svoju današnju "Trku mira", dr. Belan kaže da se nada da će ona biti mali doprinos zbližavanju naših dvaju naroda. Posvetio ju je svim ljudima dobre volje i onima koji nisu zaraženi virusom mržnje...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije