SRPSKI IZBORNIK

Dragan Stojković odao priznanje virtuozu Modriću i uvrstio ga među najbolje svjetske igrače

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group G - Serbia v Switzerland
Carl Recine/REUTERS
28.02.2023.
u 09:08

Ikona Crvene zvezde i aktualni kormilar orlova pomalo je iznenadio javnost na ovim prostorima

Lionel Messi proglašen je najboljim igračem svijeta u izboru Fife ispred Kyliana Mbappea i Karima Benzeme. S obzirom da se nagrada odnosi na kalendarsku 2022. godinu u kojoj je Messi osvojio Svjetsko prvenstvo, ne čudi da je trijumfirao ispred Benzeme, osvajača Ballon d'Ora i Lige prvaka, odnosno klupskog suigrača Mbappea kojeg je pobijedio u finalu Svjetskog prvenstva.

Messi je dobio uvjerljivo najviše glasova izbornika, kapetana, novinara, ali i navijača, a favorizirali su ga i srpski izbornik Dragan Stojković i kapetan Dušan Tadić. Stojković je pomalo iznenadio te stavio našeg kapetana Luku Modrića na treće mjesto u izboru najboljih i dodijelio mu jedan bod. 

Srpska legenda je u nekoliko navrata izjavila kako iznimno poštuje i cijeni Modrića, a ovim putem mu je udijelio još jedno priznanje za njegovu vanserijsku kvalitetu. 

Kako su ostali glasovali za zvijezdu Reala i vatrenih pročitajte OVDJE

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije