HNL

Dragovoljac u posljednjim trenucima do pobjede nad Zadrom

Hrvatski dragovoljac - Zadar
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
27.04.2014.
u 18:30

– Možda je ova pobjeda u sudačkoj nadoknadi znak da možemo ostati u ligi. Protiv Rijeke nemamo što izgubiti, možemo samo puno dobiti

Stipe Bačelić-Grgić pogotkom u posljednjim trenucima utakmice protiv Zadra (2:1) produžio je nadu nogometašima Hrvatskog dragovoljca za ostanak u Prvoj HNL.

– Uvijek govorim svojim igračima da se utakmica igra ozbiljno 95 minuta. Koliko se samo važnih pogodaka postiže u 90. minuti, nema im broja. Uostalom, mi smo ove sezone dobili nekoliko pogodaka u posljednjim trenucima i tako izgubili neke važne bodove – rekao je Davor Mladina, trener Sigećana.

Da je ostalo neodlučeno, bilo bi posve nezasluženo.

– Slažem se. Nismo zaslužili ni bod jer je domaćin imao puno izglednih prilika. Mi smo u jednom trenutku prestali igrati prema naprijed. Ne znam što se događa s momčadi. Izgubili su ambiciju, a to im trener ne može dati – istaknuo je Ferdo Milin, trener Zadrana.

Zadru je ovo već šesti poraz u nizu uz samo tri postignuta i čak 15 primljenih pogodaka.

– Ne znam kako probuditi momčad. Oni misle da smo već davno osigurali ostanak, a ako izgubimo sve do kraja, onda ćemo ispasti. Rekao sam da do kraja prvenstva želim osvojiti 40 bodova. Mi sada imamo 32, a tri kola su do kraja. Dakle, za ispunjenje mojih planova trebaju nam dvije domaće pobjede protiv Lokomotive i Istre. Kako igramo, nisam siguran da će tako i biti. Ne znam, možda je šok-terapija moja smjena – rekao je Milin.

No, Zadar je barem koliko-toliko siguran. Hrvatski dragovoljac unatoč ovoj pobjedi još uvijek je posljednji, s tri boda manje od Osijeka i Slaven-Belupa. Možda će ključna utakmica biti u petak protiv Rijeke na Kantridi. Kada bi se osvojio bod ili tri, to bi već možda bio spas.

– Možda je ova pobjeda u sudačkoj nadoknadi znak da možemo ostati u ligi. Protiv Rijeke nemamo što izgubiti, možemo samo puno dobiti – zaključio je Mladina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije