Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skijaški as

Drama Ivice Kostelića: 'Noć iz pakla! Na rubu sam snage, mislio sam da sam gotov'

Zagreb: Povratak hrvatskih olimpijki s ZOI u Pekingu
Igor Kralj/PIXSELL
10.11.2022.
u 17:20

'Izvještaje s regate slat ću svojoj ekipi na kopnu i vi ćete ih moći pročitati na mojim društvenim mrežama' napisao je Kostelić

U francuskom Saint-Malu jučer je u 14.15 sati startala utrka 138 samaca preko Atlantika, u kojoj  Hrvatska (u klasi 40) prvi put ima svog predstavnika. Radi se o našem proslavljenom skijaškom prvaku Ivici Kosteliću, s kojim smo i obavili razgovor, što nam je rekao pročitajte OVDJE.

Kostelić je i sam izjavio kako je ovo njegova najveća životna avantura, ali stvari na početku nisu baš započele na najbolji način. Štoviše, Ivica se oglasio na svom facebook profilu te opisao dramatičnu situaciju. 

- ROUTE DU RHUM
D+1 
Noć iz pakla. Dok sam spavao, procurio je balastni spremnik te sam našao 300L vode u brodu nakon buđenja. Autopilot je nekoliko puta otkazao poslušnost. Pukao mi je innerstay te sam morao jako puno truda uložiti da improviziram novi. Uspjelo je. 
Trenutno jedrim u vjetar od 20-25čv, puno je lupanja, ali za sad sve drži. 
Ne mogu koristit stražnji balast jer i dalje propušta.
Daljinski autopilota ne radi.
Na rubu sam snage, ali idemo dalje!
Mislio sam da sam gotov. - objavio je legendarni Ivica. 

- Nakon četiri godine pripreme vrijeme je da se suočim s oceanom jedan na jedan. Preda mnom je vrlo intenzivnih 15 dana. - izjavio je Kostelić za Večernji list

>> Pogledajte i veliki razgovor s Ivicom Kostelićem

 

 

 

Komentara 45

DU
Deleted user
17:54 10.11.2022.

Imas zenu i decu doma, pa kaj ti nije stalo da te imaju u jednom komadu?

SB
Stroga Babaroga
18:14 10.11.2022.

Ne kužim zašto otac četvero djece ima toliku potrebu riskirati život? 😵‍💫😖

PR
prajdali100
17:42 10.11.2022.

Čovječe što ti to treba? Što još hoćeš dokazati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije