ISTINA ILI LAŽ?

Drama oko Džekinog transfera u Hajduk i dalje traje. Pogledajte što pišu turski mediji

Graz: Zagrijavanje uoči početka prijateljske utakmice HNK Hajduk - Fenerbahce
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
13.07.2024.
u 20:18

Nema kraja drami u trokutu Fenerbahče-Džeko-Hajduk. Džeki ističe vrijeme za konačnu odluku ostaje li u Feneru za veću plaću ili odlazi u Hajduk što mu je bila i želja.

Nema kraja drami u trokutu Fenerbahče-Džeko-Hajduk. Džeki ističe vrijeme za konačnu odluku ostaje li u Feneru za veću plaću ili odlazi u Hajduk što mu je bila i želja. Možda mu je i bolje da pređe u HNL s obzirom da ga Hajduk želi, a i trener Fenera Jose Mourinho ima druge planove na njegovoj poziciji. Konkretno, Special One namjerava dovesti dva nova pojačanja na Džekinu poziciju napadača.

VEZANI ČLANCI:

 

Jedan je Marokanac Youssef En-Nesyri koji napušta Sevillu, a pisalo se i da je ponuda poslana i za Cenka Tosuna, turskog reprezentativca i bivšeg igrača Bešiktaša koji je bez kluba. Samim time, Džeko bi ispao iz prve postave što mu se baš i ne isplati na zalasku karijere. Tako su barem govorile zadnje vijesti iz Turske.

 

No, sve to je upitno jer turski mediji govore da su sve to laži, i Džekina pozicija u klubu, a i ultimatum koji je postavio klubu u slučaju da ispadne iz prvih 11. "Šire se laži o Džeki i Hajduku", poručuju mediji koji kažu da bosanskom napadaču uloga rezerve ne bi zasmetala.

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
21:13 13.07.2024.

Drama oko Džekinog transfera u Hajduk i dalje traje što je sasvim normalno jer Edin ima tek 38. godina i pomalo je prebrz, premlad i previše uspješan za trenutno situaciju i reputaciju u Hajduku.

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
22:43 13.07.2024.

Džeki se vraća kući?

Avatar Karlovačko
Karlovačko
23:27 13.07.2024.

"Istina ili laz" pa valjda vi znate sto je istina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije