priznao podbačaj

Drogba: Ispričavam se navijačima Obale Bjelokosti

Didier Drogba
Reuters
14.02.2010.
u 11:53

Didier Drogba, najbolji igrač nogometne reprezentacije Obale Bjelokosti, ispričao se navijačima svoje momčadi nakon neusjepha u siječanjskom Afričkom kupu nacija.

Na natjecanje u Angolu ta je reprezentacija došla kao favorit za krunu, no ispali su već u četvrtfinalu nakon što su ih, poslije produžetka, pobijedili nogometaši Alžira.

- Ispričavam se svakom od naših navijača. Podbacili smo i ne bježimo od toga. No, svaki takav korak unatrag nas može učiniti jačim. Uvjeren sam da ćemo se za Svjetsko prvenstvo spremiti daleko bolje, posebno u mentalnom smislu, te da ćemo ispraviti naše greške - rekao je Drogba i dodao:

- Samo još želim poručiti našim navijačima da ne gube nadu u nas. Imamo popravni ispit i položit ćemo ga.

Komentara 1

OB
-obrisani-
14:26 14.02.2010.

kladimose.bloger.hr besplatan par

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije