DIDIER ŽELI U JAR

Drogba odgodio operaciju zbog SP-a

Didier Drogba
Reuters
02.05.2010.
u 13:42

Već nekoliko mjeseci Didier Drogba, centarfor Chelseaja i bjelokošćanske nogometne vrste, pati od abdominalne hernije.

Na operaciju bruha 32-godišnji je Bjelokošćanin mislio otići odmah po svršetku sezone. Kada je shvatio da bi mu za oporavak trebala najmanje tri tjedna, odlučio je pomaknuti nakon povratka sa Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.

Odluku je donio nakon što su ga liječnici uvjerili da može nastaviti igrati bez rizika po vlastito zdravlje.

- Nastupit ću na Svjetskom prvenstvu, te nakon toga vidjeti što i kako dalje - rekao je Drogba.

Van Persie u svađi s Nizozemskim nogometnim savezom

Nastupajući za Nizozemsku u prijateljskom ogledu protiv Italije u Pescari 14. studenog prošle godine, nogometaš Arsenala Robin van Persie (27) potrgao je ligamente gležnja.

Zbog toga je kod Nizozemskoga nogometnog saveza (KNVB) zatražio osobnog fizioterapeuta, Lea Echtelda, koji ga je tretirao tijekom njegove petomjesečne pauze od studenog i koji je također brinuo o zdravlju Dirka Kuyta, Aarjena Robbena i Wesleyja Sneijdera.

Njegova inicijativa, međutim, nije naišla na plodno tlo kod čelnika KNVB-a, te su odnosi igrača i saveza trenutačno utonuli u krizu zasad nejasnih razmjera.

- Više od deset igrača koji će nastupati na Svjetskom prvenstvu koristilo je Leove usluge. Nepojmljivo mi je da ljudi u KNVB-u ne dozvoljavaju njegovo priključivanje stručnom stožeru - rekao je ljevonogi napadač.

Komentara 1

OB
-obrisani-
20:17 02.05.2010.

Drogba je odgodio operaciju zbog toga jer želi na SP-u izvan stadiona upoznati najbplje igrače na svijetu reprezentaciju kockastih iz Hrvatske..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije