Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVICA IVUŠIĆ

Drugi vratar Hrvatske propustio trening uoči ključne utakmice. Zbog tužne vijesti napustio je kamp

Riga: Trening hrvatske reprezentacije uoči utakmice protiv Latvije
Ansis Ventins/PIXSELL
20.11.2023.
u 21:19

Momčad izbornika Zlatka Dalića sigurno će se plasirati na Europsko prvenstvo ako pobijedi Armeniju, a ukoliko Wales ne dobije Tursku, igrali bi nam i drugi rezultati.

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening uoči ključne utakmice s Armenijom, koja je na rasporedu u utorak u od 20:45 na Maksimiru. Momčad izbornika Zlatka Dalića sigurno će se plasirati na Europsko prvenstvo ako pobijedi Armeniju, a ukoliko Wales ne dobije Tursku, igrali bi nam i drugi rezultati.

GALERIJA Marko Pjaca otpao uoči dvoboja s Armenijom

Riga: Trening hrvatske reprezentacije uoči utakmice protiv Latvije
1/48

Izbornik Zlatko Dalić na posljednjem treningu nije imao drugog reprezentativnog golmana Ivicu Ivušića . Vratar ciparskog Pafosa i bivši član Osijeka trening je propustio iz privatnih razloga, morao je otići na sahranu i tako na kratko napustiti reprezentativni kamp. 

Međutim, pouzdani vratar bit će na raspolaganju za sutrašnju utakmicu s Armencima. Inače, Ivušić ima pet nastupa za hrvatsku reprezentaciju, a debitirao je na gostovanju kod Slovačke i odlično odradio posao. 

VEZANI ČLANCI:

 

Fenerbahceov Dominik Livaković, jedan od junaka iz Katara, prvi je vratar dok je treći čuvar mreže Nediljko Labrović. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije