NICOLO SCHIRA

I dvojica transfer gurua tvrde: Perišić dolazi u Hajduk, poznati i detalji senzacionalnog posla

Split:  Utakmica kvalifikacija za EURO 2024, Hrvatska – Wales
Matija Habljak/PIXSELL
07.07.2023.
u 09:33

Turski i talijanski novinar objavili su informacije kako je Perišić vrlo blizu dolaska u Split čime su dodatno podgrijali atmosferu

Ivan Perišić je prema navodima Gianluce Di Marzija blizu povratka na Poljud i u splitski Hajduka, dok je Fabrizio Romano demantirao te navode i kaže kako od toga za sada neće biti ništa. Hajdukovi navijači trenutno se nalaze u ogromnoj euforiji, a Di Marzio tvrdi da je Perišić spreman baciti Torcidu u neviđeni trans. 

Nakon Fabrizija Romana javila su se još dvojica stručnjaka za transfere i potvrdila Di Marziove informacija. Ekrem Konur, turski stručnjak za transfere, potvrdio je da je Hajduk blizu dovođenja Perišića, a talijanski novinar Nicolo Schira naveo je koliko bi trebao trajati ugovor 34-godišnjeg hrvatskog reprezentativca.

- Perišić je blizu prelaska u Hajduk iz Tottenhama bez odštete. Ugovor je spreman do 2025. godine - smatra Schira. 

VEZANI ČLANCI:

Perišić je napravio vrhunsku karijeru te nastupao za Club Brugge, dortmundsku Borussiju, Wolfsburg, Inter, Bayern te Tottenham, a kao mladić je iz Hajduka otišao u Sochaux. 

 

 

Komentara 10

T2
Tomo_20
17:59 07.07.2023.

Kakav Hajduk sta je vama ide u Fener sigurna stvar!!

SP
Stari_proleter
14:43 07.07.2023.

Odbijete Hajduku sudačke pogurance tipa izmišljeni penali, crveni kartoni protivniku, produživanje utakmice dok Hajduk ne zabije gol i slično, ne bi se plasirali ni u Europu. Bila bi to teška borba za opstanak.

DU
Deleted user
12:07 07.07.2023.

Sta ce u Hajduku, to nije nogometni klub “druzba amatera” samo kvare hrvatsku nogometnu statistiku! Bolje d igraju Boce ili povuci konopac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije