TRANSFER SAGA

Džekin bivši suigrač protiv Hajduka: 'Na njegovom mjestu nikad ne bih tamo otišao'

International Friendly - England v Bosnia and Herzegovina
Foto: Phil Noble/REUTERS
1/3
24.07.2024.
u 17:20

"Edin je pokazao svima kakav je i čovjek i igrač, nema potrebe više da to radi. Po meni, treba mu se podići spomenik ispred zgrade Nogometnog saveza i da mu se, kad god završi karijeru, ponudi posao", rekao je bivši suigrač Edina Džeke, Darko Maletić

Hajduk je ostvario najveći transfer ovog prijelaznog roka dovođenjem bivšeg hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića. Ipak, do zatvaranja roka za prelaske vremena još ima, a jedna od velikih priča splitskog kluba jest i ona o dovođenju bosanskohercegovačkog napadača Edina Džeke.

Od početka ljeta 38-godišnja zvijezda susjedne države na meti je bijelih. Sada je svoje mišljenje o tim spekulacijama podijelio i njegov bivši suigrač Darko Maletić (43). S napadačem je igrao 15 puta u reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Svoje mišljenje i manjak entuzijazma oko ovog eventualnog transfera jasno je izrazio u intervjuu za SportSport.ba.

GALERIJA Navijači se okupili pred Poljudom! Rakitiću su spremili sjajan doček

International Friendly - England v Bosnia and Herzegovina
1/18

"Da sam na njegovom mjestu, nikada ne bih otišao u Hajduk. Mislim da se on s 38 godina ne treba nekome dokazivati, da ima nekakav pritisak jer mora donijeti titulu. Edin je pokazao svima kakav je i čovjek i igrač, nema potrebe više da to radi. Po meni, treba mu se podići spomenik ispred zgrade Nogometnog saveza i da mu se, kad god završi karijeru, ponudi posao, da ga se moli da radi i to ono što on sam želi", rekao je Maletić.

Džekina karijera bila je poprilično bogata. Prvi veliki transfer bio je onaj iz Teplica u Wolfsburg još 2007. godine. Tamo je njegova cijena porasla i 2011. je otišao u Manchester City za čak 37 milijuna eura. Nakon odrađene posudbe u Romi, za talijanskog velikana je potpisao 2016. godine. Iz Rima je nakon pet godina otišao u milanski Inter, a prošlog je ljeta potpisao za turski Fenerbahče.

VIDEO Rukometaši, stolnotenisači i vaterpolisti otputovali u Pariz

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije