PROBLEMI PRED FULHAMom

Džeko ozlijedio lijevo koljeno na treningu

Edin Džeko
AFP
30.03.2010.
u 16:57

U četvrtak će nogometaši Wolfsburga, još uvijek aktualnog prvaka Bundeslige, odigrati prvu četvrtfinalnu utakmicu Europske lige. Gostuju u Londonu kod Fulhama.

No, za taj je ogled pod upitnikom nastup 24-godišnjega bosanskohercegovačkog napadača Edina Džeke. Razlog je ozljeda lijevog koljena koju je zadobio na treningu u ponedjeljak poslijepodne.

Napravljene su određene liječničke pretrage koje nisu pokazale ništa ozbiljnije, no Džeko ni idući dan nije bio spreman za normalan trening.

U klubu su posumnjali da je možda riječ o oštećenju ligamenata lijevog koljena, no očigledno su potrebne detaljnije pretrage da bi se znalo o čemu je riječ.

Džeko je ove sezone postigao 16 pogodaka u Bundesligi za svoju momčad te je na drugom mjestu ljestvice strijelaca, jedan pogodak iza vodećeg Kevina Kuranyija iz Schalkea. Neposredno prije početka ogleda u četvrtak u Londonu klub će vjerojatno odlučiti o nastupu svog aduta.

Milan više ne može čekati na Džeku?    
I više od godinu dana je trajala sapunica u kojoj je tema bio dolazak 24-godišnjeg bosanskohercegovačkog nogometaša Edina Džeke u Milan...

Još uvijek ta priča nije završila, makar određene stvari govore da je Milan sve manje voljan čekati Wolfsburg i Džeku, a i sami su najavili da im je 40 milijuna eura previše za platiti.

Stoga dužnosnici Milana sve češće gledaju na druge adrese, a jedna od njih je i Bruxelles. U Anderlechtu odličnu sezonu igra 16-godišnje čudo od djeteta Romelu Lukaku, koji je postigao čak petnaest pogodaka u 27 prvenstvenih ogleda (bio je prvi strijelac osnovnog dijela sezone u Jupiler ligi). Isto tako, najavljen je i kao buduća zvijezda belgijske reprezentacije i igrač koji bi tu, nekada moćnu nacionalnu momčad, mogao osoviti na noge.

Milan je spreman platiti 15 milijuna eura za napadača koji mnogo obećava, no pritom mora dobiti i boj protiv drugih momčadi koje su zainteresirane za Lukakua, a to su Chelsea, Real i Barcelona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije