WENGER POTVRDIO

Eduardo definitivno u kadru za West Ham

Eduardo da Silva
Reuters
23.10.2009.
u 18:57

Hrvatski nogometaš Arsenala Eduardo da Silva (26) kandidirat će za sastav Wengerove momčadi u nedjeljnom gostovanju kod West Hama u utakmici desetoga premierligaškog kola.

Objavio je to u petak na poslijepodnevnoj konferenciji za novinare trener Arsenala Arsene Wenger.

- Eduardo je definitivno u kadru za nedjeljnu utakmicu - potvrdio je Francuz, rekavši da je zato sto posto sigurno da Tomaš Rosicky zbog ozljede koljena neće kandidirati za dvoboj na Upton Parku.

Što se tiče Danca Nicklasa Bendtnera, koji je propustio gostovanje u Ligi prvaka kod AZ Alkmaara zbog problema s preponama, Wenger će o njegovu nastupu razmišljati do pred sam početak utakmice.

Hrvatski se reprezentativac tako vraća natjecateljskom nogometu četiri tjedna nakon što je pogoršao već postojeću ozljedu bedrenog mišića u dvoboju Lige prvaka protiv Olympiacosa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije