MAJKA JOELMA:

Eduardo je Hrvat zbog posla, pjevat će i brazilsku himnu

Eduardo da Silva
Pixsell
06.06.2014.
u 17:16

- Navijam za Eduarda da Silvu, shvaćam da je to jako važno za njega, ali navijam i za Brazil - rekla je majka Joelma.

Brazilac s hrvatskom putovnicom Eduardo da Silva, odavno se skrasio u Hrvatskoj, ali ljubav prema domovini je ostala - zbog čega će na otvaranju Svjetskog nogometnog prvenstva pjevati obje himne.

- Navijam za Eduarda da Silvu, shvaćam da je to jako važno za njega, ali navijam i za Brazil. Rekao je da će pjevati obje himne. On je Hrvat zbog posla. A u srcu je Brazilac - rekla je njegova majka Joelma.

No Eduardo je u mnogo navrata govorio da mu je hrvatska drugi dom, jer tu je zasnovao obitelj i nakon karijere namjerava živjeti upravo u Zagrebu, tako da je malo preoštro tvrditi kako je Hrvat samo zbog posla.

>> Niko, zapamti, Eduardo je i nakon ozljede naš najbolji i najefikasniji napadač!

Komentara 17

MA
maklin
17:48 06.06.2014.

Ostavite Dudua na miru, on je jedan od najpoštenijih nogometaša, a k tome nije rođeni Hrvat pa još više mu se treba nakloniti za sve uspjehe.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
17:32 06.06.2014.

Nemojte kopati i traziti sukob. Pustite covjeka na miru.

Avatar DŠ.....
DŠ.....
18:11 06.06.2014.

Dudu nam je svojim odlučujućim golovima donio 21 bod, a slavni Šuker "samo" 12. Neka pjeva što želi, ali on je za Hrvatsku dao i previše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije