Lijepa gesta

Eduardo se javio iz Brazila i čestitao Hrvatskoj!

eduardo
Sanjin Strukić/PIXSELL
14.10.2014.
u 00:13

Lijepa gesta našeg bivšeg reprezentativca koji igra u odličnoj formi u Flamengo, za koji je postigao već šest pogodaka u prvenstvu

Eduardo da Silva nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu, nezadovoljan svojim statusom, oprostio se od reprezentacije. Uvijek će ostati upamćen kao jedan od naših najvećih igrača, s 29 pogodaka drugi je najbolji strijelac u povijesti na ljestvici, a bez obzira na to što se vratio u rodni Brazil, i dalje prati Hrvatsku.

Nakon što je Hrvatska odigrala fantastično protiv Azerbajdžana i pobijedila 6:0, Dudu se oglasio na Facebooku. Objavio je fotografiju slavlja naših reprezentativaca uz rezultat utakmice, a ispod je dodao komentar "Bravo vatreni".

Lijepa gesta našeg bivšeg reprezentativca koji igra u odličnoj formi u Flamengo, za koji je postigao već šest pogodaka u prvenstvu i pomogao mu da se sa začelja digne do sredine ljestvice.

>>Kovač: Presretan sam, ovo nitko nije mogao očekivati

>>Kovačeva Hrvatska odigrala najbolju utakmicu i pregazila Azerbajdžan 6:0

Komentara 17

SP
Slučajni Prolaznik
00:37 14.10.2014.

dudu kralj... nadam se da ce se jednom vratit u hr nogomet bar kao dio HNS-a

Avatar unfeeling
unfeeling
08:01 14.10.2014.

Bravo Eduardo i mi pratimo tvoje igre i veselimo se tvojim pogocima. Hrvatska te voli.

KE
kentie
09:18 14.10.2014.

Svakaa čast Duddu, svaka čast....uvijek znaj da ćeš za sva vremena ostati u srcima svih hrvatskih navijača...i želim ti suv sreću u nastavku karijere...i proigraj, dovraga, kao lider Flamenca, do kraja..tako da i Dunga osjeti potrbu da te pozove u brazilsku repku...želim ti to od sveg srca..i još jednom, hvala ti na svemu...uopće ne sumnjam da ćeš dolazit u Hrvatsku, jer ti žena Andreja neće dati mira, jer i ona dolazi iz prekrasne obitelji, prekrasne, i to moraš poštivati bez obzira na prijepore s Mamićem...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije