REMI DOPRVAKA

Pogledajte Eduardov majstorski pogodak, zabija kao nekad!

Eduardo
Foto: Facebook/Screenshot
1/2
09.08.2015.
u 21:03

Bivšem hrvatsku reprezentativcu ovo je treći gol u prvenstvu od povratka u klub ovog ljeta

Šahtar je nakon tri uvodne pobjede stao i neočekivano remizirao kod Vorskle Poltave 2:2 u četvrtom kolu ukrajinske Premier lige. Ali ono što nam je drago jest da se među strijelce upisao Eduardo!

Momčad iz Donjecka može žaliti za propuštenim jer je dvaput vodila da bi sigurnu pobjedu ispustila u sučevoj nadoknadi. Gosti su poveli u 40. minuti preko Marlosa, izjednačio je Barannik pet minuta poslije, a u nastavku novo vodstvo rudarima donio je Eduardo da Silva u 65. minuti. Bivšem hrvatskom reprezentativcu ovo je treći gol u prvenstvu od povratka u klub ovog ljeta.

No slavlje Šahtaru pokvario je Kovpak, koji je zabio u 92. minuti nakon asistencije Mladena Bartulovića.

U Ukrajini je igran i veliki derbi između Dnjipra i Dinama, a Kijevljani su došli do gostujuće pobjede 2:1 golovima Douglasa (autogol) i Velosa, dok je za domaćina zabio Fedorčuk. Nikola Kalinić ušao je u igru u 78. minuti, a Domagoj Vida odigrao je cijelu utakmicu.

>> 'Fener ima Van Persieja i Nanija, ali nama se vratio Eduardo da Silva'

Komentara 6

MI
mirko0410
21:52 09.08.2015.

Eduardo je jedina Kovačeva greška

ZI
ziko555
08:56 10.08.2015.

Vjecna rezerva. Jedino je u Dinamu bio standardan. Kad ga vidim na terenu kako trčkara ko neka curica gasim tv.

DI
dinamojavolim1
09:24 10.08.2015.

zanimljivo kak mu nigdje nije problem sjedit na klupi osim u reprezentaciji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije