POSEBAN ISPRAĆAJ

Ekvadorce na put u Brazil ispratio i predsjednik države

Ekvador
Reuters (Ilustracija)
28.05.2014.
u 14:02

Na vrhuncu događaja reprezentativce je došao osobno ispratiti i sam predsjednik države Rafael Correa!

Reprezentativci Ekvadora završili su pripreme u domovini i odlaze na put u Brazil. No, iako je riječ o odlasku u "susjedstvo", nogometašima Ekvadora pripremljen je ispraćaj u najmanju ruku kao da odlaze u neku vojnu akciju iz koje je povratak neizvjestan za većinu sudionika.

Na ceremoniji priređenoj u njihovu čast osim igrača i stožera okupile su se i tisuće građana, zatim pjevačke zvijezde, bačene su tone papirnatih konfeta, a na vrhuncu događaja igrače je došao osobno ispratiti i sam predsjednik države Rafael Correa!

>> Indijanci prosvjedovali protiv SP-a, policiju gađali kamenjem i strijelama

Komentara 1

RA
rasimcanaj
17:13 28.05.2014.

Sad usporedite nase crvene kmere

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije