Dinamovu šefu cijela stranica

El Mundo Deportivo piše o sumnjivcu Mamiću

'mamic_nnn_spo_151211'
''
15.12.2011.
u 16:10

Kada je Dinamo na svom terenu izgubio od Ajaxa 0:4, španjolski El Mundo Deportivo maksimirskoj je utakmici posvetio prostor od samo jedne kratke vijesti. No, zbog Zdravka Mamića Dinamo je jučer u prestižnom dnevniku dobio cijelu stranicu.

Španjolci su tekst naslovili s: "Mamić, predsjednik pod sumnjom". Pišu da se bez Mamićeva dopuštenja ne smije promijeniti ni žarulja u klubu, te dodaju:

"Službeno, predsjednik kluba je Mirko Barišić, ali on nema nikakvu ulogu, sva moć je u rukama Mamića koji radi što god želi".

Dodaju i da je prodajom Modrića, Eduarda, Leke i Ćorluke postao milijunaš, što je vjerojatno bio sukob interesa.

Ključne riječi

Komentara 2

VI
vidimškoj
19:56 15.12.2011.

Ne nije.........

KU
kuukuuleelee
20:20 15.12.2011.

el mundo kao isvi strani mediji samo prenose ono što pisšu Hrvatski mediji, a ti isti više od 90 % štiva pišu pod navodno..klasična gebelovska metoda..sramota HRVATSKA SRAMOTA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije