SKANDAL ZA SKANDALOM

Engleska zvijezda uhvaćena kako vara suprugu. Osvetila mu se prodajom vile vrijedne milijune eura

Euro 2024 - England v Slovenia
Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS
1/5
24.07.2024.
u 18:00

Sa suigračima je slavio plasman u Ligu prvaka, ali večer proveo s drugom ženom. “Gori je od Kylea Walkera. Pošalje ženu na odmor, a onda drugu ljubi i grli”, stoji u jednom komentara

Uoči finala Eura pisalo se o ljubavnom trokutu između engleskog nogometaša Kylea Walkera, njegove žene Annie Kylner te ljubavnice Lauryn Goodman. Engleski mediji su tog dana pisali da će obje biti na stadionu i podržati ga te da je sigurnosna služba dobila upute da ih drži podalje kako bi se izbjegao skandal.

No, Walker ima i konkurenciju što se tih prevara tiče. Radi se o Kieranu Trippieru koji je pred razvodom od supruge Charlotte i koja je bila jedna od rijetkih supruga koja nije s tribina bodrila svoje bolje polovice.

GALERIJA Navijači se okupli pred Poljudom! Rakitiću su spremili sjajan doček

Euro 2024 - England v Slovenia
1/18

Naime, po završetku sezone 2022./23. Trippier je sa suigračima iz Newcastlea slavio plasman u Ligu prvaka nakon dugo vremena, ali večer je proveo s drugom ženom. Novinari su ih uhvatili u zagrljaju, a fotografije su završile u javnosti i došle do Charlotte koja je tog dana bila na odmoru u Španjolskoj.

“Gori je od Kylea Walkera. Pošalje ženu na odmor, a onda drugu ljubi i grli”, jedan je u nizu komentara s otočkih medija. “Prije ili kasnije pobijedit ćeš nedaće, čak i ako si mislio da nikad nećeš, i bit će to najljepši osjećaj”, objavila je Charlotte na Instagramu gdje je prestala pratit Trippiera kad je saznala za aferu. Kao osvetu je njihovu vilu vrijednu četiri i pol milijuna eura stavila na prodaju dok je Kieran sudjelovao na Euru s reprezentacijom.

VIDEO Real Madrid objavio: Luka Modrić potpisao je novi ugovor, on je naš kapetan

Komentara 2

PO
Poletarac101
19:33 24.07.2024.

Su dobile Trippera??

PA
Pametanumoruludih
22:25 24.07.2024.

Svi varaju kad za to dobiju priliku...muskarci i zene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije