RIJEČI HVALE

Engleski analitičari su oduševljeni: 'Gvardiol je napravljen u laboratoriju'

Bayern Munich - RB Leipzig
Tom Weller/DPA
24.05.2023.
u 11:03

Odličan je u iznošenju lopte. Pomaže u visokom pritisku agresijom, a ima i brzinu da se vrati i spriječi kontru. On je moderan stoper, napravljen u laboratoriju, istaknuli su engleski analitičari

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol tema je mnogih nogometnih razgovora u posljednje vrijeme, ponajviše zato što se branič RB Leipziga već dugo nalazi na meti brojnih moćnih europskih klubova.

Kao prvi favorit za dovođenje Joška Gvardiola, spominje se prvak Engleske koji je nedavno uspješno obranio ligaški naslov, Manchester City.

Gvardiol je tako često spominjan među analitičarima Premier lige, a analiza njegovih izvedbi izašla je na stranici Premier League Panel.

“Joško Gvardiol lijevom nogom daje laserski precizna i odmjerena dodavanja, bilo da je pod pritiskom ili kad igra protiv niskog bloka. Odličan je u iznošenju lopte. Pomaže u visokom pritisku agresijom, a ima i brzinu da se vrati i spriječi kontru. On je moderan stoper, napravljen u laboratoriju.”, istaknuli su engleski analitičari.

VEZANI ČLANCI:

Iako u Leipzigu tvrde kako Gvardiol nije na prodaju ovoga ljeta, spominje se kako su brojni klubovi i dalje zainteresirani za njegove usluge, poput primjerice Real Madrida i Bayerna. 

Manchester City je prema pisanjima engleskih medija favorit jer je za dovođenje hrvatskog stopera voljan ponuditi više od 100 milijuna eura, dok mu je trener Pep Guardiola spreman garantirati mjesto u početnoj postavi.

- Kao i prethodne godine Manchester City želi dovesti Hrvata. Službeno mu neće biti dozvoljen odlazak, ali za ponude od 100 milijuna eura i više u Leipzigu su spremni razgovarati - javlja njemački Bild.
 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije