DAILY MAIL

Pep i City slažu još jaču momčad za iduću sezonu. Gvardiol je prva želja i ruši svjetski rekord?

RB Leipzig
19.05.2023.
u 09:35

Stoper vatrenih nalazi se na popisu skauta svih uglednih europskih klubova

Engleski prvak Manchester City ove sezone igra zaista briljantno i zasluženo su obranili naslov u Premiershipu, a postoji i velika šansa da proslave prvu titulu u Ligi prvaka. Pepov stroj djeluje nezaustavljivo i predvođeni Haalandom i Silvom jurišaju prema prvom 'klempavom peharui' u klupskoj povijesti. 

Britanski Daily Mail piše da City već sada stvara novu momčad za iduću sezonu, a prvi na popisu Pepovih želja navodno je hrvatski branič Joško Gvardiol. 21-godišnjak oduševljava Europu igrama u njemačkom RB Leipzigu koji ne pristaje prodati vatrenog za manje od 100 milijuna eura. 

GALERIJA Gvardiol je najpopularniji hrvatski sportaš u iseljeništvu

1/4

Ipak, neki izvori govore da je Leipzig u određenim financijskim problemima pa će stoga zbog regulacije fair-play pravila morati prodavati ključne igrača u ljetnom mercatu. Gvardiolu se otvara mjesto pogotovo ukoliko Etihad napusti 28-godišnji stoper Aymeric Laporte koji nije zadovoljan minutažom kod Španjolca. 

VEZANI ČLANCI:

- Umjesto zadržavanja Laportea, City će krenuti po Gvardiola, jednog od najboljih mladih braniča Europe. Gvardiol može igrati kao stoper i kao lijevi bek te bi riješio nekoliko Guardiolinih problema - javlja Daily Mail.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije