MEĐU NAJBOLJIMA

Engleski mediji šokirani jer je Dejan Lovren u izboru za igrača mjeseca

Jurgen Klopp i Dejan Lovren
Reuters/PIXSELL
10.12.2015.
u 12:47

Branič Liverpoola tako se našao u konkurenciji Jaimeja Vardyja (Leicester), Rossa Barkleya (Everton), Romelua Lukakua (Everton), Harryja Kanea (Tottenham) i Troya Deeneya (Watford).

Dejan Lovren nominiran je za najboljeg igrača studenog. Vijest je to koja je prilično šokirala Engleze jer hrvatski je branič našao mjesto među šest najboljih u studenom, a na njemu nema Mesuta Özila čiju formu posljednjih tjedana svi hvale.

Branič Liverpoola tako se našao u konkurenciji Jamieja Vardyja (Leicester), Rossa Barkleya (Everton), Romelua Lukakua (Everton), Harryja Kanea (Tottenham) i Troya Deeneya (Watford). Engleski list Mirror najžešće kritizira takvu odluku i tvrde da je Alberto Moreno trebao biti ispred našeg reprezentativca.

Ipak, treba istaknuti kako je Lovren itekako dobro iskoristio ozljedu Mamadoua Sakhoa i bio jedan od najboljih pojedinaca redsa u studenom.

>> Lovren: Pod Kloppom više treniramo, trčimo najviše od svih momčadi u Premierligi

Komentara 7

DU
Deleted user
13:03 10.12.2015.

Lovren je odličan. Mediji poput naših šuft portala su i u engleskoj kod raje popularni.

DI
dinamojavolim1
13:26 10.12.2015.

bravo majstore

UM
umnjak
13:06 10.12.2015.

Bravo Dejane!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije