IGRA FANTASTIČNO

Englezi opčinjeni Gvardiolom, dive mu se zbog novog poteza kojim je osvojio svijet: 'Nevjerojatan je'

Premier League - Wolverhampton Wanderers v Manchester City
Foto: Jason Cairnduff/REUTERS
1/7
20.10.2024.
u 16:32

Najskuplji obrambeni igrač u povijesti nogometa ou tkedma u tjedan oduševljava englesku i svjetsku publiku svojim majstorijama na oba kraja terena

Nevjerojatan pogodak zabio je Joško Gvardiol na gostovanju Manchester Cityja kod Wolverhamptona u ovotjednom 8. kolu engleske Premier lige. Igrala se 33. minuta kada je hrvatski stoper izjednačio rezultat na 1:1. Asistirao mu je Belgijac Jeremy Doku, a Gvardiol je s kakvih dvadesetak metara slabijom, desnom nogom naciljao suprotne vratareve rašlje. Nevjerojatan pogodak Gvardiola možete pogledati OVDJE.

Inače, to mu je drugi pogodak ove sezone, a od početka je započeo sve utakmice Cityja osim jedne. Nakon pogotka Newcastletu, ovo mu je bio sedmi pogodak u 54. nastupu za klub u kojeg je stigao lani za 90 milijuna eura. Najskuplji obrambeni igrač u povijesti nogometa ou tkedma u tjedan oduševljava englesku i svjetsku publiku svojim majstorijama na oba kraja terena.

"Ako pokažu snimke Gvardiolovih golova nekome tko ne prati nogmet, ne bi vjerovali da je tip branič"

"Gvardiol je zabio šest ligaških golova u 2024. godine, više od ijednog drugog premierligaškog braniča"

"Saliba ovo, Van Dijk ono, Gvardiol je pravi Rolls Royce"

"Gvardiol prelazi igricu"

"Gvardiol je senzacionalan"

To su samo neki od komentara na društvenim mrežama kojih je sve više iz sekunde u sekundu. Dijeli se Gvardiolov današnji pogodak, a navijači Cityja ne mogu sakriti njihovo zadovoljstvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije