TEŽAK POČETAK

Englezi za neprilagođenog Hrvata platili bogatstvo, a on se učinkom nije pomaknuo s mrtve točke

Zagreb: Kvalifikacije za Europsko U-21 prvenstvo, Hrvatska - Farski otoci
Slavko Midzor/PIXSELL
02.10.2024.
u 20:45

Ante Crnac u Championshipu igra za Norwich 65 minuta po utakmici, a odradio je i 83 minute u utakmici Liga kupa s Crystal Palaceom – i nije se svojim učinkom pomaknuo s mrtve točke.

Za razliku od naših sjajnih mladih napadača Diona Drena Belje iz Rapida i Franje Ivanovića iz belgijskog Uniona, 20-godišnji mladi hrvatski reprezentativac Ante Crnac u engleskom drugoligašu Norwichu još nije postigao pogodak. Niti asistirao: 0/0!
Nevjerojatno zvuči: Norwich City za još neprilagođenoga Antu platio je poljskome Rakowu čak 11 milijuna eura, a njegov učinak u sedam nastupa za Norwich je nula pogodaka i nula asistencija!

VEZANI ČLANCI:

Ukupno je u Championshipu skupio 391 minutu na travnjaku, odnosno igra 65 minuta po utakmici, a odradio je i 83 minute u utakmici Liga kupa s Crystal Palaceom – i nije se svojim učinkom pomaknuo s mrtve točke. Platforma Sofascore navodi kako je Ante Crnac s prosječnom ocjenom 6.72 tek 12-plasirani u poretku najbolje ocijenjenih igrača Norwicha, desetoplasirane momčadi Championshipa, da u prosjeku ima 0.5 šuteva po utakmici, 0.3 šuta u okvir i jednu jedinu nerealiziranu šansu u šest nastupa.

Inače, za Norwich su se ove sezone u strijelce upisala sedmorica igrača. Najefikasniji je Španjolac Borja Sanz sa sedam pogodaka, igrač tržišne vrijednosti 2.2 milijuna eura, dok hrvatski napadač Ante Crnac na Transfermarktu vrijedi osam milijuna eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije