MArca poručuje

Enrique, daj Rakitiću veće ovlasti

Ivan Rakitić
UESyndication/PIXSELL
04.11.2014.
u 07:30

Kažu da se Enrique izgubio kada je odlučio mijenjati veznu liniju "Rakitić, Busquets, Iniesta".

Nakon šokantnog poraza od Celte Viga (0:1), trener Barcelone ostao je bez kredita. Iako je imao start iz snova, mnogi se sada pitaju je li Enrique kapacitet trenera koji može voditi drugu najskuplju momčad svijeta. Najviše mu zamjeraju što Luisa Suareza gura na krilo, a ne u klasičnu špicu. No kritičari mu predbacuju i da nije dovoljno iskoristio Ivana Rakitića.

"Enrique mora Rakitiću dati puno veće ovlasti u momčadi", poručuje Marca.

Kažu da se Enrique izgubio kada je odlučio mijenjati veznu liniju "Rakitić, Busquets, Iniesta".

>> Rakitić: Ovaj poraz će nas ojačati

Komentara 3

Avatar nula
nula
13:14 04.11.2014.

U Sevilla-i Raketa je bio car , kapetan , sve je odlucivao i Sevilla je dosla znamo dokle. U Barceloni , ima nekoliko svjetskih zvjezda koje ne podnose da ih se gura u sjenu . Za pocetak , Raketa treba da izvodi sve kornere i sve prekide. Messi je momentalno nula , nece ga , pa forsira, sto je jako lose. Sve je ovo stvar trenera.

PU
pulizg
14:55 04.11.2014.

Sa tolko losih trenera barca vec dugo ne valja!!!!!

PU
pulizg
14:57 04.11.2014.

Real je puno šarao sa pravim strucnjacima i pogodio,a batca šara sa amaterima ko i nasa repka,potpuno isti slucaj!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije