IZA I NOVAK ĐOKOVIĆ

Lionel Messi još jednom pobijedio Cristiana Ronalda

Lionel Messi
Reuters/PIXSELL
17.07.2015.
u 09:35

Prošlogodišnji dobitnik je bio Cristiano Ronaldo, a pred najboljim nogometašima u sljedećim mjesecima su još dvije velike nagrade - nagrada za najboljeg igrača prema izboru Uefe i Zlatna lopta.

Lionel Messi je izabran za dobitnika prestižne nagrade ESPY, koja se dodjeljuje najboljim sportašima na temelju prikazanog u proteklih godinu dana. Iza sebe je ostavio Cristiana Ronalda, vozača Formule 1 Lewisa Hamiltona, tenisača Novaka Đokovića i golfericu Lydiju Ko.

Prošlogodišnji dobitnik je bio Cristiano Ronaldo, a pred najboljim nogometašima u sljedećim mjesecima su još dvije velike nagrade - nagrada za najboljeg igrača prema izboru Uefe i Zlatna lopta. Portugalac je prošle godine uzeo i te dvije nagrade, a preostaje nam za vidjeti hoće li mu Messi i njih preoteti.

Inače, ESPY nagrada se dodjeljuje od 1993. godine, a najboljeg sportaša u godini koja je prethodila dodjeli nagrade bira ESPN medijska grupa.

>> Leov problem je što se rodio u Argentini, drugdje bi ga više cijenili

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije