hnl na malim ekranima

Evo gdje gledati derbi Dinama i Rijeke, imamo dobre vijesti jer prenosi više televizija

Rijeka: Atmosfera uoči derbi utakmice 15. kola Prve HNL između Rijeke i Dinama
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/2
12.11.2023.
u 18:05

Dinamo je trenutno na trećem mjestu u prevenstvu s 23 boda i izjednačen je s Goricom koja je četvrta. Rijeka trenutno drži drugu poziciju sa 27 bodova

Rijeka i Dinamo od 19 sati igraju derbi utakmicu 15. kola SuperSport HNL-a. Pred obje momčadi veliki su izazovi. S jedne strane, Rijeka želi nastaviti borbu za vrh prvenstvene ljestvice, a Dinamo očajnički treba prekinuti rezultatsku krizu. Posebnu tenziju utakmici daje činjenica da je ovo prvi put da će se trener Dinama Sergej Jakirović naći na Rujevici nakon što je naprasno napustio klupu Rijeke i otišao u Dinamo.

Dinamo je trenutno na trećem mjestu u prevenstvu s 23 boda i izjednačen je s Goricom koja je četvrta. Rijeka trenutno drži drugu poziciju sa 27 bodova, a prvi je Hajduk koji bi pobjedom protiv Varaždina, neovisno o ishodu ove utakmice zadržao prvo mjesto. Doduše, treba spomenuti da Dinamo ima dvije utakmice manje.

Osijek je nakon novih kikseva ponovno peti. Vrh tablice podijeljen je u nekoliko bodova razmaka stoga je svakako zanimljivo pratiti ishode tih utakmica, a njih se može večeras gledati na više televizija, poglavito derbi Rijeka i Dinamo koji prenose HRT2 i MaxSport. Emisija prije utakmice na HRT-u počinje u 18.30, a na MaxSportu pet minuta ranije.

Tekstualni prijenos uživo možete pratiti OVDJE

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
18:21 12.11.2023.

Derbi Dinama i Rijeke? To je jedna obična utakmica dviju momčadi na izdisaju. Not a derby.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije