THE SAVAGE OPET U RINGU

Evo gdje gledati meč karijere Alena Babića protiv Erica Moline: Mnogi će gledatelji biti razočarani

Sandra Simunovic/PIXSELL
30.10.2021.
u 18:32

"Sad me nokautiraj, ajde. Želim to. Jebeno me nokautiraj pa da spavam deset dana. Samo želim da me netko pobijedi, zar je to toliko teško? Samo me istuci. Ako netko to napravi, ja ću mu reći hvala"

Hrvatski boksač Alena Babić večeras od 22:30 boksa meč svoje karijere! U O2 Areni naći će se jedan na jedan s Ericom Molinom u svojoj devetoj profesionalnoj borbi. 

Prije nego li je saznao da će se boriti s Molinom, odbili su a brojni borci pa je dogovoren meč s gotovo 20 kilograma težim borcem. 

Babić je u svome stilu najavio:

"Sad me nokautiraj, ajde. Želim to. Jebeno me nokautiraj pa da spavam deset dana. Samo želim da me netko pobijedi, zar je to toliko teško? Samo me istuci. Ako netko to napravi, ja ću mu reći hvala".

Prava na prijenos nije otkupila nijedna hrvatska televizija, ali se meč može gledati putem platforme DAZN, a početak se očekuje oko 22:30. Aplikacija DAZN-a može se skinuti na svim uređajima, a pretplata košta tek dvije funte mjesečno i može se otkazati u bilo kojem trenutku.

Ključne riječi

Komentara 2

AN
Antiglupan
18:54 30.10.2021.

Meni je to malo homoerotično gledati polugole nauljene muškarce

BI
billynik
18:52 30.10.2021.

Što da gledam ovu konjinu, taj samo priča.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije