Uzvrat

Evo gdje gledati spektakl Lige prvaka, Modrić i Kovačić bore se za polufinale

Champions League - Real Madrid v Chelsea
Foto: Lairys Laurent/ABACA/ABACA
1/4
18.04.2023.
u 09:20

Hrvatske reprezentativce očekujemo u prvih 11 na Stamford Bridgeu

Chelsea i Real Madrid na Stamford Bridgeu od 21 sat igraju uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka. Momčad Carla Ancelottija ima prednost od 2:0 iz prvog susreta. Pobjednik u polufinalu ide na boljeg iz ogleda Bayerna i Manchester Cityja. Građani su prvu utakmicu dobili s 2:0.

Hrvatske reprezentativce Matea Kovačića i Luku Modrića očekujemo u prvih 11, a susret ova dva diva može se gledati na kanalu ArenaSport 7 s početkom u 21 sat.

U drugom susretu večeri u Napulju će igrati Napoli i Milan.

Ante Rebić prošlog je tjedna dobio tek zadnjih 10 minuta, a njegova momčad na uzvrat dolazi s minimalnom prednošću od 1:0 iz prve utakmice. Ovaj susret prenosit će se na kanalu ArenaSport 1.

 

>> Španjolci objavili budućnost Luke Modrića: Imat će plaću od 10 milijuna eura godišnje

Komentara 1

Avatar HajdukLika
HajdukLika
11:23 18.04.2023.

Što bi mi gledali da nemamo navedene prekodrinske TV-kanale?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije