ISPITI ZA HRVATE

Evo gdje gledati vatrene: Prvo igraju Dalićeve trupe, a onda i Bišćanovi mladi

Doha: Prijateljska nogometna utakmica Hrvatska - Slovenija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
29.03.2022.
u 13:33

"Vratar će biti Ivušić, stoperi će biti Škorić, Vida i Ćaleta-Car, na lijevom boku Barišić, na desnom možda Juranović, iako će mu to biti onda druga utakmica. U veznom redu će biti Moro, Pašalić i Majer, a u napadu Vlašić i Livaja. Jedino smo u maloj dvojbi kad je u pitanju desni bok, ali za sada vam neću reći o kome razmišljamo", kazao je Dalić na konferenciji za novinare

Hrvatska nogometna reprezentacija igra u 16 sati u Dohi drugu pripremnu utakmicu s Bugarskom, a izbornik Zlatko Dalić objavio je u ponedjeljak početni sastav. Dalić je već rekao da će dati priliku svim igračima, a Hrvatska će istrčati u utakmicu s Bugarima u potpuno drukčijem sastavu negoli protiv Slovenije u subotu. Jedini izuzetak je desni bek Josip Juranović, za kojeg nema alternative jer je Josip Brekalo još zaražen.

"Vratar će biti Ivušić, stoperi će biti Škorić, Vida i Ćaleta-Car, na lijevom boku Barišić, na desnom možda Juranović, iako će mu to biti onda druga utakmica. U veznom redu će biti Moro, Pašalić i Majer, a u napadu Vlašić i Livaja. Jedino smo u maloj dvojbi kad je u pitanju desni bok, ali za sada vam neću reći o kome razmišljamo", kazao je Dalić na konferenciji za novinare. 

Utakmica Hrvatska – Bugarska započinje u 16 sati na stadionu u Education Cityju, a utakmicu možete pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV.

Igor Bišćan, izbornik hrvatskih nogometaša do 21 godine, nije bio nezadovoljan iako je stao pozitivan niz njegovih igrača u kvalifikacijama za Euro od čak šest pobjeda.

U Varaždinu je Hrvatska U-21 remizirala protiv vršnjaka iz Austrije (0-0), a nakon susreta Bišćan je ovako komentirao podjelu bodova. Vrlo brzo Hrvatskoj U-21 slijedi nova domaća utakmica. Samo dva sata nakon utakmice Dalićevih izabranika, u Varaždinu, suparnici će biti mladi finski nogometaši.

"Teško je procijeniti kako će igrati Finska, no oni će neopterećeni rezultatom biti otvoreniji za igru, a i mi ćemo biti drukčije postavljeni. Bit će zanimljivo. Finskoj ne smijemo ništa dopustiti, no mi smo čvrsti i u stanju prilagoditi se. Vjerujem da će dečki, koji su dobra momčad, pobijediti Finsku i približiti se našem cilju."

 

Komentara 3

BE
bezvrijedanyugodinar
14:53 29.03.2022.

Dalić forsira toga Vlašića i forsira

SS
sokac sa drave
18:59 29.03.2022.

Evo mladi gube na poluvrijemenu od finske sa tri nula.Biscan nije bas taj trener uopce ne reagira kada mladi igraju sasvim bez zara nitko ne gine na terenu,gube duele u zraku i na zemlji.Sto prije ga treba potjerati imamo dosta drugih dobrih trenera.

SS
sokac sa drave
18:56 29.03.2022.

Pelin Dalic kaze da je veliki hajdukovac i kao tako obojan u bijelo mora zvati Vlasica igraca nista koristi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije