RASPOLOŽENI TRENER SVIH TRENERA

VIDEO Dinamo Ćiri ukazao veliku čast, a on u svome stilu negodovao: To nije istina, lagao je

Zagreb: U kazalištu Kerempuh izvedena monodrama Ćiro
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/14
29.03.2022.
u 09:54

– Moram priznati da je bilo vjerodostojno. Ovo je predstava za četiri, ne može dobiti pet! – rekao je Ćiro šaljivo kasnije

Izlazak iz tunela, čvrsto stisnuta i visoko podignuta šaka, oštar pogled i bijeli šal koji vijori oko vrata, a maksimirske tribine u deliriju. Bila je to scena koju su proživljavali dinamovci te famozne, zlatne 1982. kada bi Miroslav Ćiro Blažević krenuo prema klupi zagrebačke momčadi. 

>> Reakcije nakon predstave:

Čvrstim hodom išao je na svoje mjesto, a na isti način je koračao prema tituli koju je Dinamo sanjao 24 godine. 

U čast 40. obljetnice od tog velikog uspjeha, jednog od najvećih otkako je plavih, hrvatski prvak organizirao je druženje u kazalištu Kerempuh uz biografsku predstavu Tarika Filipovića pod nazivom ''Ćiro''.

Prije početka predstave trener svih trenera od kluba na dar dobio je repliku bijelog šala. Usput budi rečeno, ovaj suvenir je dostupan svim navijačima od utorka u oba Dinamova fan shopa i na web shopu za sve koji ga žele imati.

– Moram priznati da je bilo vjerodostojno. Ovo je predstava za četiri, ne može dobiti pet! – rekao je Ćiro šaljivo nakon predstave, ali potom je Tariku u svom stilu uputio i kritiku: 

– Lagao je, lagao je kad kaže da ja mogu ''ono'', a to nije istina. Ja sam romantičar, ne bavim se seksom – u svom je stilu zaključio legendarni trener.

>> Marić u Rudešu:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije